تبلیغات
نوشیدنی ها - نوشابه های گازدار باکیفیت ایرانی از بازار درحال حذف شدن هستند
 
نوشیدنی ها
درباره وبلاگ


نعره شیر خانه چوبی را ویران نمی کند من از سکوت موریانه باید می ترسیدم...

مدیر وبلاگ : محمد باباپور
مطالب اخیر
نویسندگان
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
کشور که مسئولیت سلامت مردم بخصوص برای غذا ودارو بر دوش انهاست بسیار منفعل عمل می کنند وزمانی که برای از میدان به در کردن تولیدات وطنی تمام عزمشان را جزم کردند و به بهانه قندی بودن زیاد نوشابه و گازدار بودنش انرا با روشهای مختلف سعی کردند از سفره ها حذف کنند و نمونه های بهتری وسالمتری از نوشی دنی ها مثل نوشابه "صد در صد ایرانی "دوغ جایگزین کنند نه تنها موفق نشدند بلکه با برجسته کردن قند نوشابه ها و عدم اطلاع رسانی خوب از دیگر ترکیبات نوشابه ها باعث شدند که تولید کنند های  فقط قند ان را که باعث چاقی و بیماری تغذیه ای می شود دست بزارند و ان را با مواد شیمیایی شیرین جایگزین کنند که هم از محل حذف قیمت بالای شکر برای خود جیبی بدوزند . خیلی از تولید کنندگان نوشابه های رژیمی حتی کوچکترین اهمیتی به مصرف کننده نمی گذاشتند و از حک کردن بدون قند یا رژیمی هم خودداری می کردندنویسنده زمانی که در یکی از رستورانهای شهری جنوبی تولیدات نوشابه  را مشاهده کردم جا خوردم واز مسئول رستوران خواستم نوشابه معمولی بدهد .ولی مسئول رستوران گفت که نوشابه رژیمی نیست!که بعد از برسی دوباره متوجه کار غیر اخلاقی این تولید کننده شدم  که حتی به خود زحمت حک کردن "کم کالری "بدون قند یا رژیمی راهم نداده"بماند که تا هنوز هم از درج ترکیبات بر روی نوشابه های 300سی سی بطری شیشه ای خوداری می کند و به خورد مردم می دهد..وبا نشان دادن ترکیبات قند مصنوعی (اسپارتام و)فروشنده را قانع کردم که نوشابه معمولی بیاورد که نداشت.حال با تبلیغات می توان گفت ناقص بهداشتی ها نه تنها نوشابه های گازدار حذف نشدند بلکه متاسفانه با کاهش شدید قیمت به شدت مورد اقبال مردم قرار گرفتند.در زیر ترکیبات نوشابه های گازدار را برسی میکنیم  تا بدانیم چه می خوریم

نوشابه کولا معمولی

عصاره کولا

وارداتی وفرمول محرمانه

اب

 

نگهدارنده شیمیایی  ضد قارچ و باکتری(.........)

سرطانزا و عقیم کننده

کارامل (شکر سوخته)جهت رنگ تیره وطعم دهی

اصولا مواد عالی بعد از سوختن ترکیبات رادیکال دارند وسرطانزا می باشند

اسید سولفوریک

حلال استخوان .اسیب مینای دندان و تحلیل استخوان های بدن

بماند چطور چنین روز زیر افتاب  عمده فروشان نوشابه ها لب خیابان را انبار کرده اند .

نوشابه پرتغالی یا زرد

اب

 

شکر

 

طعم دهنده مصنوعی

 

 رنگ زرد شیمیایی تارترازین و سانست یلو

سرطانزا و در اروپا اکثرا از چرخه مواد غذائی خارج شده است

نگهدارنده

سرطانزا و عقیم کننده

 

 

این ها نوشابه های معمولی یا با قند بودند.حال نوشابه های رژیمی را بررسی می کنیم .اکثرترکیبات همان است بجز شکر که با فراورد ه های زیر جایگزین می شود:

سدیم ساخارین

قند مصنوعی سرطانزا

اسه سولفام

قند مصنوعی سرطانزا

اسپارتام

قند مصنوعی سرطانزا

و

 

شاید ساده ترین  و دم دست ترین نکته برای خوانندگان در مورد مضربودن اینها این باشد :به برچسب یک شبت ضد سرفه یا از این قبیل داروهای خانگی دقت کنید.نوشته سدیم ساخارین(شیرین کننده)مقدار مجاز مصرف بر اساس وزن بدن  میلی گرم می باشد.یعنی یک شخص معمولی با وزن 60کیلو گرم نباید یک بطری بیشتر بنوشد و مقدار مجاز همان 300سی سی است.خدا رحم  کند به بچه ها که چه قدر اضافه دریافت می کنند .حالا تصاحب بازار توسط مارکهای خارجی نوشابه خود هم معضل بزرگتریست.سرمایه ارزی از کشور خارج می کنیم .شاید بعضی بگویند تولید داخل است اما باز حق لیسانس را به دلار پرداخت می کنیم.از نکته های مبهم نوشابه های رژیمی حجم دهی ان می باشد.معنی این یعنی اینکه شربت های شیرین شده با شکر یک قوام وحجمی را در دهان دارند که در صورت حذف  شکر ان از بین می رود.شاید چیزی شبیه این که اب گرم افتاب زده خورده باشیم که ازردگی ناچیز گلو نشانه ان است .حال با چه ترکیباتی این خاصیت نوشابه های رژیمی را جبران می کنند معلوم نیست و نباید هم مصرف کننده بداند .





نوع مطلب :
برچسب ها :

       نظرات
چهارشنبه 24 خرداد 1391
محمد باباپور